„Konečně doma,“ oznámila Lucie Kovandová na sociální síti několik hodin poté, co se vrátila na Moravu z pražského bytu Jaromíra Jágra. Strávila v něm noc z neděle na pondělí, tedy ten samý večer, kdy česká hokejová reprezentace zapíjela bramborové umístění na domácím mistrovství světa. Ke vzkazu přiložila fotografii, na níž vypadá velmi unaveně, ale přesto velmi smyslně. Je jen lehce nalíčená a vlasy má rozcuchané.

Svůj pobyt v Jágrově hnízdečku vysvětlila tak, že po svém příjezdu z Německa neměla kam jít. „Přiletěla jsem pozdě v noci z Německa a nebylo už, jak se dostat domů. A on mi nabídl, že mi poskytne jeden ze svých bytů, kde jsem byla sama. Ráno si přišel akorát pro klíče od bytu a já jela na Florenc a pak domů,“ řekla Blesku Kovandová.

Krásná modelka přiznala, že se s Jágrem zná už delší dobu a jejich přátelství je skutečně velmi blízké. Slavný muž s číslem 68 jí dokonce osobně zařídil čtyři lukrativní místa na duel Česko–Kanada v sektoru pro rodinné příslušníky, kam Lucie vzala kamarádku, maminku a tatínka. Její přítel však na tribuně chyběl.

Pyšná misska se ráda pochlubila fotografiemi z šampionátu, na který hrdě oblékla reprezentační dres. Jestli na něm bylo číslo 68, je ve hvězdách...

Fotogalerie
13 fotografií