Topmodelka Petra Němcová v úterý opět na červeném koberci na 68. ročníku festivalu v Cannes celá zářila. Hvězdami to přitom bylo v jejím okolí pořádně nabité.

Švihák Antonio Banderas vytáhl svůdnou partnerku Nicole Kimpel, bez doprovodu nezůstal ani americký herec Josh Brolin, do kterého byla zaklesnutá jeho partnerka Kathryn Boyd. A oběma dámám to náramně slušelo.

Hluboký výstřih zvolila i Natalie Portman. Jen tak trochu nechala prsa doma, zato se ocitla v pánském obležení režisérů z Jižní Koreje, Srbska, Maďarska a Izraele. Mezi zajímavé hosty promítání se pak zařadil nepochybně i otec zesnulého zpěváka Michaela Jacksona Joe.

Nechyběly však ani další topmodelky. Vedle Češky Němcová i Brazilka Adriana Lima, tentokrát v usedlých černých pouzdrových šatech, zlatý model s vysokým rozparkem pak na film Sicario vytáhla ruská diva Irina Shayk. A Němcová ji převálcovala na celé čáře!

Právě film Sicario přitom osobně vyrazily do Francie představit jeho herecké hvězdy Benicio Del Toro a Emily Blunt. Thriller z prostředí drogových kartelů by měl patřit k favoritům na ocenění. Jednu z hlavních rolí, agenta CIA, v něm ztvárnil zmiňovaný Josh Brolin. Snímek pak natočil režisér Denis Villeneuve, který má z minulosti na kontě i další temnou záležitost – Zmizení s Hughem Jackmanem a Jakem Gyllenhaalem.

Fotogalerie
22 fotografií