S krásnou »neznámou«, v jejíž společnosti Jágr nedlouho po skončení pražského mistrovství světa strávil několik hodin v bytě v centru Prahy, se Jaromír prý zná už delší dobu.

Dokonce byla během turnaje k vidění i na několika zápasech národního týmu, a to v sektoru vyhrazeném pouze rodinným příslušníkům českých reprezentantů! Jen hrstka lidí ovšem věděla, že vstupenky pro ni, její rodiče a kamarádku Veroniku obstarával Jaromír Jágr osobně!

Blesk včera brunetku z Dolních Kounic oslovil a ona nám exkluzivně prozradila, jak se to celé o nedělní noci s Jágrem seběhlo!

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Jágrova nová kost nebo kámoška? A video s agresivním řidičem! redakce Blesk TV

„Přiletěla jsem pozdě v noci z Německa a nebylo už, jak se dostat domů. A on mi nabídl, že mi poskytne jeden ze svých bytů, kde jsem byla sama. Ráno si přišel akorát pro klíče od bytu a já jela na Florenc a pak domů,“ řekla Blesku Kovandová. „On mi chtěl pouze pomoct, abych nejela v noci domů. Já jsem toho využila, protože jsem ani hotel neměla zaplacený, nic. Takže jsem byla jedině ráda, že to bylo takhle,“ tvrdí. „Jak z mé, tak z jeho strany je to pouze kamarádství,“ dušuje se Kovandová.

Kdo je Lucie Kovandová?

Pochází z Dolních Kounic u Brna. V roce 2013 uspěla v soutěži Česká Miss, kde skončila na druhém místě. Korunku jí vyfoukla Gabriela Kratochvílová (25). Krátce po soutěži se nechala vylepšit, šla pod skalpel kvůli odstátým uším. Pět let chodí s přítelem Vítem, ale mají za sebou už dva rozchody.

Co na to Jágr? Lucka je tabu…

Předal ceny vítězům sponzorské soutěže, vrátil se k MS v hokeji. O nově odhalené známosti se ale včera Jaromír Jágr bavit nechtěl. Na tiskovce na Žižkovské věži všechny bavil příhodou ohledně sázek. „Před šampionátem mě jeden kluk požádal, abych po gólu zasalutoval, že na to byl kurz 6:1. Já jsem na to ale nějak zapomněl. Takže jestli na to vsadil dvacet tisíc, tak se mu omlouvám,“ vzkázal Jágr. Pak ochotně rozdal podpisy, vyfotil se se všemi výherci. Na dotaz Blesku ohledně Lucky ale důrazným způsobem odpovědět odmítl.

Později dodal: „Když se o mně něco takového napíše, nepřikládám tomu takovou váhu. Jsem svobodný, mám zkušenosti a vím, jak to v médiích chodí. Ale hrozně mě to mrzelo kvůli ní. Je v tom absolutně nevinně a vůbec si to nezaslouží. Znovu jsem si vzpomněl na moji babičku, jak říkávala: Pro dobrotu na žebrotu...,“ řekl Blesku Jágr.

Celý rozhovor s Lucií Kovandovou najdete ve středečním Blesku.

Fotogalerie
13 fotografií