Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Miluška Bittnerová hubne do plavek! Její francouzská dieta vám vyrazí dech

13. května 2015 | 11:56

Nejvnadnější česká herečka Miluška Bittnerová (37) se rozhodla zatočit se svou váhou. Před plavkovou sezonou se vrhla na dietu. Žádné krabičky nebo hladovka, ale zvolila tzv. francouzskou dietu. O co jde?

Herečka je celý život žena krev a mlíko, ale s přibývajícím věkem kila nejdou tak rychle dolů a usazují se na problematických partiích, jako jsou břicho a stehna. A tak se rozhodla, že špíčky před plavkovou sezonou shodí.

„Najela jsem na tzv. francouzskou dietu. Ráno si dám kakao, keks a sex, k obědu jen keks a sex a k večeři už jen sex. A když po týdnu neshodím, tak vynechám kakao a keks,“ svěřila se Blesk.cz se smíchem Miluška, která společně s vítězkami České Miss vyrazila do francouzské restaurace Chez Marcel.

Pod dohledem místního kuchaře krásky připravily mušle a dezert crème brulée. To je snad poprvé, co budu vařit, protože já nevařím. Vařil manžel, ale když se odstěhoval, tak chodím do restaurací a podle toho taky vypadám,“ smála se česká Marilyn Monroe, která měla největší strach z lampy, kterou se škvaří karamel na dezertu. „Doufám, že nikoho nepřipravím o vlasy nebo to tady nepodpálím,“ smála se Miluška.

Video se připravuje ...
Sexy Bittnerová v talk show Blesku: Stud za velká prsa i statisíce za sex! • VIDEO: Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová