Vytížená zpěvačka nedávno odjela se svým přítelem na dovolenou do Thajska. Dva měsíce už věděla, že je těhotná. Svůj stav však stále tají: „K ničemu se nebudu vyjadřovat a nic nebudu komentovat, nezlobte se,“ řekla pro Blesk.cz Monika. A ani její maminka není o nic sdílnější: „Jedná se o záležitost mé dcery, která je natolik citlivá, že se k ní rozhodně nemůžu vyjádřit a ani nechci,“ uvedla.

Video
Video se připravuje ...

Blesk už v dubnu věděl, proč nekouří: Absolonová je v tom! David Turek, Lukáš Červený

„Monika v poslední době jen kvete. A když jsem se jí zeptala, jestli trošku nepřibrala, tak se jen tajuplně usmála, ukázala na bříško a řekla, jsem konečně šťastná,“ řekla Blesk.cz kolegyně z divadla. Není se čemu divit, o miminku Absolonová snila už dlouho.

Monika se už na cenách TýTý v dubnu objevila s rostoucím těhotenským bříškem, které se snažila zamaskovat černými šaty, které byly volné přes břicho. A o svém těhotenství mlžila: „Přestala jsem kouřit ze zdravotních důvodů. Rozhodně však ne kvůli tomu, že bych byla těhotná,“ řekla zpěvačka. Dokonce Blesku tvrdila, že má na večer připravenou domácí party, kde si dá pár panáků. Ihned po slavnostním večeru však odešla.

Fotogalerie
7 fotografií