Podle informací Blesku se Bořek Šípek už několik týdnů léčí s rakovinou slinivky na prestižní klinice v Madridu. Této nebezpečné nemoci podlehli například ministr kultury Pavel Dostál (†62), herec Vladimír Dlouhý (†52), taneční mistr Jan Nekola (†64) či tanečník Richard Hes (†50).

Pobyt ve Španělsku potvrdil do telefonu sám architekt. „Jsem v Madridu, nevím, kdy se vrátím,“ řekl Šípek. „O zdravotních problémech Bořka nevím,“ nechala se slyšet ve společnosti Machálková. Není divu, že se nechce o nemoci expartnera bavit. Má s ním jediné vymodlené dítě – syna Artura –, a i když ji Bořek opustil, zůstali velmi blízkými přáteli.

„Leona o soukromí nikdy nemluví,“ řekl Blesku zdroj z muzikálu Mamma Mia!, kde zpěvačka působí. „Ale je v poslední době hodně smutná. Získali jsme pocit, že se něco děje,“ dodal zdroj.

Machálková skutečně působí nápadně sklesle a je vidět, že ji něco trápí. Ani na oslavě narozenin přátel se nedokázala uvolnit a normálně se bavit. I když se snažila o »povinný « úsměv, nedařilo se. Leona je v dvojím ohni. Na rakovinu totiž zemřeli oba Bořkovi rodiče a bohužel v mnoha případech je u zákeřné nemoci rodinná dispozice.

Fotogalerie
9 fotografií