Hanychová se spojila s romským muzikantem Radkem Bangou alias Gipsym a společnými silami dali dohromady písničku, která je prý o Agátě. Zpěvu se ujala sama modelka a Radek.

„Od třinácti let jsem chtěla být zpěvačkou, ale pořád na to nebyl čas. V době, kdy frčely talentové soutěže jsem už byla slavná, takže nebyl důvod se přihlašovat. Ale pak jsem potkala Radka, poslala mu pár vět a on to celé dal dohromady,“ prozradila Blesk.cz Agáta, která k písni natočila videoklip.

Jako komparz jí posloužili nejenom facebookoví fanoušci, ale i modelky Taťána Makarenko, Dominika Mesarošová, Ornella Štiková nebo muzikant Lou Fanánek Hagen. „Poslala jsem mu to a sám se do klipu vnutil, prý je to vtipné,“ tvrdí modelka, která v klipu vystřídá několikery šaty a objeví se i svlečená. Režie se chopil táta Jiří Hanych. „Je nejlepší a hlavně bude všude krásná.“

A co na debut Agáty říká profesorka zpěvu z pražské konzervatoře Linda Finková? „Vrátila se mi doba před třiceti lety, když jsme slyšeli zpívat modelku Markétu Muchovou. Agáta je taková novodobá Markéta Muchová. Její zpívání je stejné, jako kdybych předváděla na mole. Ale proč ne. Kdo ji má rád, tak si to koupí,“ říká Linda.

2321363:gallery:true:true

Fotogalerie
11 fotografií