Postel, ve které Iveta v létě 2011 spala a trávila zamilované chvilky po boku Martucciho. Toaleta, na které o dva roky později tajně sepsala závěť, i dveře, u kterých Josef Rychtář (56) ulomil kliku, aby »vysvobodil« svou Džambulku ze zámku, to všechno je den před ročním výročím zpěvaččiny tragické smrti na prodej.

Pokud máte přebytečné 4 miliony eur čili 110 milionů korun, může být zámek v Peschici na italském břehu Jadranu váš.

Proč to dělá? Je na dně a bez peněz? Hrabě tvrdí toto: „Když jsem byl v Africe, pochopil jsem pravé hodnoty. Lidé tam žijí v naprosté bídě a já v takovém luxusu, a proto jsem se rozhodl pro prodej.“

A prý má k nečekanému kroku minimálně ještě jeden důvod. „Je mi osmatřicet a neplánuju rodinu, takže to znamená, že by majetek neměl ani kdo dědit,“ dodává.

„Přestože je zámek na mé jméno, stejně jsem se radil s maminkou a otcem o tom, co chci udělat. Samozřejmě že je to mrzí, protože jde o zámek, který patří rodině šest set let, ale smířili se s tím,“ řekl Martucci s tím, že rodiče mají kde bydlet. „Maminka má byty na Sardinii, v Římě a ještě další, takže to není problém...,“ dodal italský hrabě. 

„Zámek je pro mě zbytečný luxus. Když ho prodám, můžu pomoct lidem, kteří to potřebují. Je lepší koupit pět baráků v Praze, pronajímat je a z těch nájmů pomáhat dál,“ řekl Ital.  

Tohle všechno tu Džambulka prožila...

červen 2011

Ze dne na den v něm přestala pít.

červenec 2011

Strávila tam pohádkovou dovolenou i s Arturem.

červen 2013

Na zámku našla azyl po nevydařeném dobrodružství se Zdeňkem Macurou (40).

červenec 2013

Josef Rychtář se ji násilím rozhodl vysvobodit.

červenec 2013

Rychtář při vysvobozování zničil dveře a prý fyzicky napadl Martucciho matku. Dodnes se soudí.

červen 2014

Po smrti Ivety našla matka Martucciho závěť, kterou Iveta tajně napsala na záchodě.

listopad 2014

Hraběnka Donna Grazia Marino della Torre (70) uspořádala ve jménu Ivety demonstraci za týrané ženy.

Fotogalerie
17 fotografií