Bylo to poprvé po smrti tatínka, co Grossovy dcery stanuly na jevišti Divadla Hybernia, kde obě hrají v představení Antoinetta – královna Francie. Jako vždy je doprovodila jejich maminka Šárka Grossová, se kterou v hledišti doslova cloumaly emoce.

Chvíli se smála, pak jí náhle při emotivních scénách vhrkly do očí slzy. „Jsem strašně ráda, že jsem se rozhodla dcery vrátit do divadla. Dnes jsem je konečně zase viděla šťastné. Nelituji toho, ať si o tom myslí kdo chce, co chce,“ řekla Nedělnímu Blesku Grossová krátce po představení.

Video
Video se připravuje ...

Dcery zesnulého Grosse: Poprvé po tátově pohřbu na jevišti! Blesk TV

Manželka Stanislava Grosse také poprvé odpověděla na dotaz, kde bude pohřben její manžel. „Bude uložen na hřbitově na Vyšehradě, kde bude mít hrob,“ prozradila Šárka místo posledního odpočinku svého muže. Gross tak spočine mezi slavnými Čechy a elitou národa, jako byli Karel Čapek, Jan Neruda či Karel Hynek Mácha.

„Standa byl věřící člověk a jsem moc smutná z toho, když někdo tvrdí, že Boha přijal jen kvůli smrtelné nemoci. Není to pravda, k Bohu se obrátil o tři roky dříve, kdy o nemoci neměl tušení,“ postěžovala si na špatné informace lidí Šárka.

Fotogalerie
14 fotografií