Před šesti lety se rozhodl, že tancem dobyde Londýn. Ale první rok málem skončil na ulici jako žebrák.

"Byly dny, kdy jsem chodil po Oxford Street a díval se, zda na zemi neuvidím nějaké mince. Až tak zlé to bylo. Ale pilnou prací jsem se dostal tam, kde jsem, třeba ke spolupráci s opravdovými hvězdami. První velká spolupráce byla s Kylie Minogue, následoval George Michael, kde jsem společně s Kate Moss hrál v jeho videoklipu, pak Mariah Carrey nebo Justin Bieber," pochlubil se blesk.cz Filip, který se teď na pět měsíců usídlil v Praze. "Dostal jsem velmi finančně zajímavý projekt," dodal.

Jankovič bere i příležitostné nabídky. Tanečníka dělá třeba zpěvačce Kate Matl, kterou letos opět čeká turné s DJ Bobo. Na vystoupení si bere boty na vysokých podpatcích. "Je to teď trendy a já si to se svýma nohama můžu dovolit. Dokonce mi je závidí i mnoho tanečnic, a ještě když mám jehly, tak je mám nekonečné," směje se tanečník, kterému ještě nebylo 30, ale už bojuje se šedinami.

"Já si ty skráně vyholuju, ale říkám, že jsou to šediny moudrosti, díky tomu, že už jsem na jiné bázi přemýšlení než dřív," netají se Filip.

Fotogalerie
7 fotografií