Takřka rok ode dne, kdy zpěvačka ukončila svůj život pod koly vlaku, trvalo vyřízení dědického řízení. V dopise na rozloučenou se jasně vyjádřila, že si přeje, aby vše připadlo Arturovi. A tak se také stalo! Dům v pražské Uhříněvsi už mu říká pane! Dokazuje to výpis z katastru nemovitostí, kde došlo ke změně majitele na začátku tohoto měsíce. Dědické řízení bylo ukončeno už 23. března.

„Ani na chvíli jsem neuvažoval, že by mělo být něco jinak. Dokonce jsem Arťovi přenechal vybavení domu v hodnotě půl milionu, na které jsem měl nárok,“ vyjádřil se pro Blesk Josef Rychtář (56). Vše ale nasvědčuje tomu, že další zpěvaččino přání, totiž aby v domě žil její jediný syn, naplněno nebude. „Artur se rozhodl, že dům prodá,“ řekl před časem Blesku JUDr. Jiří Štaidl, který nevlastního bratra zastupuje.

Vila už dokonce byla vyklizena a Štaidlovi ji nechali připravit k prodeji. „Tohle se mi opravdu nelíbí. Vzdal jsem se práva na dům s tím, že se do něj nastěhuje Artur, jak si to přála jeho maminka. Rozhodně nikdy nechtěla, aby ten dům někdy prodal,“ rozčiloval se vdovec poté, co zjistil, že právě Artur nechal z domu vyvézt spoustu věcí na skládku.

Fotogalerie
15 fotografií