Není divu, že Ivanino vystoupení s maďarským čardášem porotu taneční soutěže příliš nenadchlo. V posledních hodinách před živým přenosem došlo mezi první československou miss Christovou a jejím tanečníkem Radem Kováčikem k drsné hádce. Podle informací slovenského Nového Času se tak pohádali, že to tanečník neunesl, třísknul dveřmi a z tréninku předčasně odešel.

Asi není tak úplně pravda, co první československá miss o sobě stále dokola prohlašuje - že jí kila navíc nevadí a svoji postavu neřeší. V pohybu jí jsou velkou překážkou. Christová v posledních týdnech jen těžko snášela námahu a tréninkový dril a byla prý čím dál nervóznější a nepříjemnější. V tělocvičně zkrátka oběma bouchly saze, Kováčik už měl po krk stížností, jak ji bolí nohy a pak i rameno… „Ivana byla na Rada odporná. Ten to nevydržel a během tréninku odešel,“ řekl Novému Času zdroj ze zákulisí.

Hádku pak tanečník nakonec sám přiznal. „Už jsme oba unavení,“ nechal se slyšet. Napětí mezi dvojicí bylo patrné i na generálce, skoro se sobě vyhýbali, aby spolu nemuseli hovořit. Podle toho vypadal i jejich ostrý výkon v neděli večer. Kvůli tomu, že Rado odešel z tréninku, neměli ani jeden tanec pořádně nacvičený. Což se odrazilo i na hodnocení. Diváci Christovou dál neposlali.

Korunu všemu nasadil taneční mistr a umělecký vedoucí folklorního souboru Lúčnica, který byl jako host v neděli ve studiu přítomen. „Kdyby se nestala misskou, tak tolik nepřibere,“ nechal se slyšet Štefan Nosáľ.

Christová v tu chvíli zůstala jako opařená a nebyla schopná slova. To došlo i Nosáľovi, který hned dodal: „Ale to je v dobrém. Jen by se lépe dýchalo.“ Nosáľ přiznal, že po skončení pořadu, poté, co Christová vypadla a rozloučila se, za ní šel ještě v zákulisí. „Byl jsem za paní Christovou a omluvil jsem se jí,“ řekl Novému Času Nosáľ.

Ačkoli Christová během reality show vyslechla mnoho nepěkné kritiky, třeba že se po parketu pohybuje jako naštvaná uklízečka, po vypadnutí tvrdila, že jí Nosáľova slova nijak nevadila. „Známe se už 27 let, tak řekl, co řekl. Určitě to nemyslel ve zlém,“ uzavřela nepříjemnou kapitolu bývalá modelka.

Fotogalerie
3 fotografie