Při návštěvě dentální hygienistky Faltýnová neotálela a čištění svých zubů natočila. Video nabízí důkladný vhled do modelčiných dutin. Jestli tímto absurdním záznamem chtěla zabodovat u svých odběratelů, moc se to nepovedlo.

Její fanoušci se totiž shodli na tom, že ne všechno by se mělo dávat na sociální sítě a že na sebe chtěla modelka pouze upozornit. Ze zveřejnění tohoto nelichotivého videa jasně plyne, že bychom se měli začít bát, s čím se Petra vytasí příště.

Není se ale čemu divit. Staronový přítel Petry Faltýnové Leoš Mareš totiž na Instagram umisťuje fotky a videa velmi často. Mimo jiné tuto sociální síť využil i při předávání cen Anděl. Natočil si jméno člověka, který měl vstoupit do Síně slávy, a toto video poté umístil na síť. Fanoušci chytrých telefonů a internetu se dozvěděli jméno Hany Zagorové z Marešova videa dříve než z televize. Je tedy dost pravděpodobné, že touto závislostí nakazil i Petru Faltýnovou. Ovšem jeho videa a fotky se na rozdíl od jejích příspěvků většinou vyznačují pozitivním ohlasem ze strany odběratelů. Faltýnová by se asi příště měla s Marešem poradit dřív, než na sociální sít něco umístí.

Fotogalerie
7 fotografií