Rozchody a návraty párečku Leoš Mareš a Petra Faltýnová už všechny unavují. Nyní jsou oficiálně od sebe, tráví však spolu dovolené i společenské akce. Nikoho tedy nepřekvapilo, že Faltýnová přišla svého poskoka Mareše podpořit na předávání cen Anděl, které Leoš moderoval.

Mareš se netají tím, že Petru miluje i poté, co ji několikrát poslal k šípku, a ze všech sil se ji snaží získat zpět. Jenže z jeho omluv už je Petra unavená, a tak si z něj dělá „podržtašku“.

Po skončení přenosu Mareš po divadle hlasitě vykřikoval „Kde je moje žena?“, aby dal všem najevo, že k sobě s Faltýnovou opět patří, přitom opomněl, že jeho skutečná žena Monika Marešová sedí nejspíš doma u televize s jejich syny.

Video
Video se připravuje ...

Kubelková na Andělech: Langerová mojí favoritkou nebyla! Tereza Kühnelová, Tomáš Sovinský

Faltýnová se mu celý večer snažila vyhýbat. Pár se totiž ostře pohádal. Tahala se za ruku s jinou ženou a Mareš za ní běhal jako ocásek. Těžko pochopit, co na vysloužilé modelce vidí, jelikož Petra ten večer vypadala dost zbídačeně. Outfit připomínal úbor slavné Pretty Woman. Na sex-appealu jí nepřidalo ani to, že se na chodníku v půl čtvrté ráno cpala bagetou a před Marešem utíkala jako poběhlice. Moderátor za ní běhal s igelitkami v rukou a vakem na oblek přes rameno se zoufalým výrazem ve tváři.

Bártova divoká líbačka

Pozornosti všímavých fotoreportérů Blesk.cz, kteří odpadlíky vytrácející se z divadelního klubu, kam novináři nesměli, načapali u bočního východu, neunikl ani rozevlátý Dan Bárta (45). Ten celý přenos sledoval z vinárny, kde se už od osmi večer naléval rumem s colou. V ranních hodinách se pak vypotácel z klubu ruku v ruce s mluvčí ČT Alžbětou Plívovou, se kterou už nějaký ten rok žije. V klubu ji nejprve choval na klíně, později ji na chodníku vyzval k tanci. Zmohli se ale jen na tanečky a polibky.

Nejdál to ten večer dotáhl zcela neznámý pár, který se rozvášnil jen kousek od Karlínského divadla. Slečna v bílé minisukni horlivě líbala mladíka, který jí osahával zadek. Stačilo málo a kolemjdoucí by byli svědky vášnivého sexu.

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Promluvila o svém boji s nadváhou! Čím hubne? Tereza Kühnelová, Tomáš Sovinský

Langerová slavila s milenkou

Hvězdou večera byla Aneta Langerová (28), která si domů odvezla hned čtyři sošky Anděla. O jednu se podělila se svou milenkou Olgou Špátovou (31), která natočila Anetin videoklip k písni Tráva. Bylo tedy co oslavovat.

Aneta se svou společností slavila v místním baru, kde měla na stole vyskládané všechny čtyři sošky vedle sebe. Přidala se k ní také zpěvačka Ewa Farna v cibulákových šatech, která si ten večer neodnesla žádnou cenu.

Na dívky „dohlížel“ Anetin bratr, který je pozdě v noci také doprovodil k taxíku. Lesbický pár pak poslušně nasedl do vozu a společně odjel domů.

Fotogalerie
26 fotografií