Šlapal na paty Bolku Polívkovi, jen se dal na trochu jiný sport. Zatímco Polívka se vydal zdolávat sklenky vína, Smetana se obul do piva. Široký úsměv na tváři, partnerka po boku, Smetana vypadal jako v sedmém nebi i bez zrcátka TýTý. „Každý, kdo mě dobře zná, ví, že se směji často a rád. Není to žádná póza ani image,“ řekl nedávno Smetana webu Žena-in.cz.

Do kategorie sportovních moderátorů byli kromě Smetany a vítěze Bernatského nominováni ještě zkušení harcovníci Jaromír Bosák, Petr Vichnar a Robert Záruba.

Stejně jako Záruba s partnerkou Norou Fridrichovou i 33letý Smetana má již s rozhlasovou moderátorkou Evou Fraňkovou dítě – syna Bastiena. Narodil se loni v lednu, rodiče si však pro TýTý večer pořídili hlídání a především tatínek si poněkud vyhodil z kopýtka. Vedle Bastiena pak spolu v domku za Prahou vychovávají i dceru Nicolku, kterou má Fraňková z předchozího vztahu.

„Vstávám kolem půl sedmé. Jedno dítě je potřeba vypravit a odvézt do školy, druhé potřebuje přebalit a mléko. Většinou ale s dětmi vstává má žena, která dokáže dělat pět věcí najednou a všechno zvládne,“ svěřil se nedávno Smetana webu Žena-in.cz.

Vedle toho má však i hlava rodiny plné ruce práce – moderuje Branky Body Vteřiny a také soutěžní pořad Míň je víc. Zároveň přiznává: „Já bych nejradši měl třeba další dvě děti. V tomhle jsem trochu snílek. Ale vím, že by to bylo už fakt moc těžké, protože hodně času věnuji práci."

Video
Video se připravuje ...

Šebrle o Kratochvílové: Je to první ženská, se kterou nechci spát! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
9 fotografií