Magda Malá sama ví, kde měla rezervy a kde nesplnila to, co při dohodě o angažmá slíbila. S Malou se divadlo zastoupené uměleckým ředitelem Mgr. Pavlem Polákem dohodlo o ukončení spolupráce ještě před premiérou,“ řekl mluvčí divadla Tomáš Matějovský.

Podle zákulisních zdrojů spočívalo toto Magdino »nesplnění« v tom, že nezhubla. Zpěvačka ale tvrdí, že o neplnění dohody z její strany nemůže být řeč.

„Zhubnutí podmínkou mého angažmá nikdy nebylo. To bych totiž opravdu dodržela! Jen mi na začátku řekli,že s kily navíc proti minulé verzi, kdy jsem měla 42 kilo, se možná nebudu líbit režiséru Filipu Renčovi. Ten mě však akceptoval takovou, jaká jsem, s pětapadesáti kily – od začátku to totiž bylo inzerováno jako Dracula po dvaceti letech. A na konci naší spolupráce mě veřejně před ansámblem dával za pozitivní příklad!“

Odejít prý chtěla sama už po dvou předpremiérách, které odehrála. „Jediným důvodem bylo, že vedení divadla neustále měnilo mé původně dohodnuté podmínky k horšímu,“ tvrdí.

Tomu, že Magda Malá Loraine nehraje, se diví i někteří kolegové z branže. „Avizovali, že to bude Dracula ve stejném obsazení jako v devadesátkách. Tak proč tam není Magda Malá?“ diví se Linda Finková.

A Bára Basiková dodává: „Magda je pěvecky srovnatelná s Lucií Bílou! Má podobnou barvu hlasu, velký rozsah a výbornou techniku. Pro muzikál je to škoda, že tam Magdu nemají.“

Fotogalerie
8 fotografií