Jiřina Bohdalová i ve svých úctyhodných 84 letech, které oslaví už za měsíc, řídí sama! Na pohřeb přijela svým terénním mitsubishi, které zaparkovala přímo před schody do vyšehradské restaurace, takže jím je prakticky zablokovala a lidi museli její kočár obcházet. Bohdalová měla na očích černé brýle a Ondříčkovi přinesla barevnou kytičku.

 

Bohdalová zablokovala autem schody k restauraci
Autor: Showpix.cz

To herec Miroslav Donutil (64) neřídí. Má na to lidi. Osobní šofér ho černou audinou A8 za 3 miliony korun dovezl jen pár metrů od kostela. Když Donutil z pohřbu odjížděl, dveře od auta mu místo řidiče otevíral režisér Jaroslav Brabec, který je otcem první dcery Olgy Menzelové Aničky.

Režisér Brabec otevírá Donutilovi dveře
Autor: Showpix.cz

S Donutilem prohodil pár slov i Jiří Bartoška (68), který už měsíce bojuje s rakovinou mízních uzlin v mezihrudí. Ten přijel na Ondříčkův pohřeb s manželkou Andreou tmavým bavorákem. Bartoška, který se čím dál častěji objevuje na veřejnosti, také řídí sám.

Nemocný Bartoška sám řídí
Autor: Showpix.cz

S manželkou přišli zavěšeni do sebe a i přes smutnou příležitost měli oba úsměv na rtech. Snad k němu mají důvodu díky zlepšujícímu se Bartoškovu stavu. Ředitel karlovarského festivalu má už opět o něco delší vlasy i vousy než posledně při návštěvě divadelní premiéry. Po cestě se zastavili s Miroslavem Donutilem, který si jim podle agentury Showpix postěžoval na bolest nohou.

Donutil poklábosil s manželi Bartoškovými
Autor: Showpix.cz

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: S Ondříčkem odešlo kus poctivého filmového řemesla… David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
14 fotografií