Opravdu je Mareš takové koště, se kterým si Faltýnová zametá, jak se jí líbí? Je neuvěřitelné, že jí všechny muže, kterými se Petra netají, toleruje...

Den před finále České Miss vyšlo najevo, že sexy brunetka má v Miami velmi zámožného milence, který ji zahrnuje dary. Šaty, které jí dal, si dokonce vzala na party, kam šla s moderátorem, a na prstu měla prsten s obřím briliantem.

Leoš přece není slepý ani hluchý? Na Miss se ale nechal slyšet, že jeho srdce patří Petře a je jeho jedinou favoritkou. Ale Faltýnová jeho slova neopětovala. Naopak řekla, že na finále přišla proto, že ji pozvali pořadatelé. O návratu k Marešovi nepadla ani zmínka.

Hned druhý den po soutěži odletěl Mareš s Faltýnovou, svým mladším synem Matějem a její dcerou Adrianou na dovolenou do Abú Dhabí. Hned začal plnit Instagram rodinnou idylkou. Fotky z bazénu, z pláže... Ale návrat do Prahy už si tak nadšeně nefotil. Na Letišti Václava Havla totiž čekal Petřin manžel Simon Štekl, který si přijel pro dceru. 

Zatímco Petra se pořád smála, její muži se tvářili jak Kličko s Tysonem před vstupem do ringu! Domů Petra odjela s Leošem a jeho synem, ale jak dlouho jejich idylka vydrží, neví ani kartářka Dagmar Kludská.

Video
Video se připravuje ...

Mareš se připletl do rozhovoru redaktorovi Blesk.cz. Instagram.com

Fotogalerie
14 fotografií