Přítel Pojkarové si prý poslední dobu stěžoval, že mu není dobře, ale lékařka mu údajně při kontrole před dvěma měsíci řekla, že je zdravý jako ryba.

„Vím, že se ten poslední večer hrozně potil. V půl jedné jsme si dali dobrou noc, ve dvě jsem šla na WC a našla ho v jeho pokoji mrtvého. Ruce měl nad hlavou zaťaté v pěst. Lékař říkal, že šlo pravděpodobně o infarkt. Jsem z toho zničená, moc mi chybí a vyčítám si, že jsem nebyla s ním a nemohla mu nějak pomoci,“ řekla Super.cz Pojkarová, která nyní nemůže najít útěchu navíc ani u svého blízkého kamaráda, ochranitele žen Zdeňka Macury, který teprve před pár dny opustil Česko a s řízkem na cestu se vypravil do Anglie vydělávat peníze na své azylové chaloupky z palet.

Maruška je z toho opravdu zničená. Našla ho v jeho pokoji ráno ze soboty na neděli. Předběžně to vypadá na infarkt nebo mrtvičku,“ řekl Blesk.cz blízký přítel Pojkarové. „Jirka na sebe nikdy moc nedbal a po doktorech zrovna také nelítal. Paradoxně nedávno prošel prohlídkou a lékaři mu nic nenašli.  Jeho vášní bylo jídlo,“ řekl Blesk.cz zdroj.

„Přátelé se o Marii teď strachují, protože neustále pláče a je ze všeho velmi zničená. Radíme jí, aby se ponořila do práce a snažila se vše rychle překonat. Nejhorší pro ni je, že jen pár dnů před smrtí s Jirkou oslavila jeho životní jubileum,“ uzavřel kamarád, který se také snaží být Pojkarové nyní nablízku.

Video
Video se připravuje ...

Gottová a dárek pro Karla youtube.com