Scházejí se tak pravidelně týden co týden. Seriálem, který se natáčel za jejich humny, doslova žijí. „Většinu podnětů a nápadů získal režisér Jaroslav Soukup právě tady. Má totiž chalupu jen o dva domy dál, než je tato hospoda. Samozřejmě to pořádně vyšperkoval a vybarvil. Řada těch postav ale má reálný základ,“ shodli se.

Událost týdne

Mezi diváky je i bývalý policista Pavel Jakubec. Právě on byl předobrazem policisty, který bije svoji ženu, prodavačku Nováčkovou alias Táňu Medveckou (61). „Poručík Nováček mám být já. Beru to s humorem. Ženu samozřejmě nebiju a všichni to vědí. U policie na Modravě jsem sloužil třináct let. Seriál se mi líbí, viděl jsem všechny díly. Sledujeme to tu společně, je to větší zážitek,“ poznamenal Jakubec.

Vyrušit se nechají jen o reklamních pauzách, hlavně tehdy hostinský František Jiřík vyřizuje objednávky. „Co běží seriál, chodí víc lidí a nabalují se další. I tržby jsou větší. Lidem se seriál moc líbí. Dělají si srandu, kdo je kdo, kde se to zrovna točilo, kdo se mihnul v záběru,“ řekl Jiřík.

Nedělní 7. díl seriálu s názvem Kovbojův návrat se stal se sledovaností 1 944 000 diváků jedničkou večera.

Fotogalerie
9 fotografií