I přes svůj nízký věk to má Nikol v hlavě srovnané. Od mládí se věnuje modelingu a její sen stát se Českou Miss se jí v sobotu 28. března splnil. „I kvůli Miss jsem přerušila studium vysoké školy. Na tuhle školu jsem šla kvůli rodičům, ale mě osobně nikdy nebavila. A když jsem se přihlásila do soutěže, rozhodla jsem se ji přerušit. Chtěla jsem do toho jít naplno a vyplatilo se. Ale za pár let bych se chtěla na nějakou školu přihlásit, chci mít něco na stará kolena," řekla v rozhovoru pro Blesk.tv krásná brunetka.

Úřadující královna krásy se netají tím, že propadla anorexii. „Nebyla jsem se svým tělem spokojená, a tak jsem hubla. Nejdéle jsem nejedla dva týdny a extrémně jsem běhala. Naštěstí mi včas pomohla rodina a to, že jsem si to srovnala v hlavě,“ míní Nikol.

Už dva roky žije s fotbalistou Jakubem Horou, který hraje za Teplice. I když je spokojená, připouští, že stát se může cokoliv. „Zatím si moc neuvědomuje, že chodí s Českou Miss, ale věřím, že to zvládne stejně jako já. I když stát se může cokoliv. Nikdy nevíte, jak to dopadne,“ připouští Švantnerová.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2015 v Blesku: Otevřeně o anorexii a milenci! Má se bát kopaček? Blesk TV