Prošla si peklem, když jí pár týdnů před porodem oznámil, že od ní, dcery Editky a nenarozeného syna odchází. Tereze Vojtkové se zhroutil svět, v nejcitlivější dny nastávající maminky to byla zrada o to bolestnější. Ze stresu a vyčerpání skončila v nemocnici na kapačkách a dostala předepsaná antidepresiva.

„Řekl jsem jí, že nejsem šťastný a hledám něco jiného, než jsem si myslel, že mám,“ svěřil Vojtek krátce po odchodu od Terezy exkluzivně Blesku. Odstěhoval se z jejich společného domu v Řitce, azyl našel u Jitky Čvančarové a Petra Čadka, kteří mu půjčili byt v centru Prahy.

Vojtek se s Terezou střídal v péči o dceru, a když na Terezu předčasně přišly porodní bolesti, odvezl ji do porodnice, kam jí potom vozil vše potřebné a chodil za ní na návštěvy. Pak si ji také sám i se synem vyzvedl a odvezl domů do Řitky.

Nebýt Vojtkova přiznání a rozsáhlé zpovědi, nikdo by snad ani nepoznal, že se mezi manželi něco děje, nebo že už dokonce nejsou spolu. „Snažím se být k ruce. Naštěstí není malý nemocný. Dokonce už má za sebou první focení,“ řekl exkluzivně Blesk.cz Vojtek po představení muzikálu Mamma Mia, ve kterém vystupoval jen pár dnů po náhlé smrti jeho producenta Petra Kovarčíka.

Dělám jen to, co jsem řekl, jak jsme se s manželkou domluvili,“ řekl Vojtek a na otázku redaktora Blesku, zda je možné, že se k manželce vrátí, odpověděl sice oklikou, nicméně to nevyloučil. „Možné není jen to, že se Peter Kovarčík vrátí,“ nechal se slyšet Vojtek.

Fotogalerie
9 fotografií