„Jsem ráda, že to Agáta konečně prodala, jenže do nového domu se budou moct nastěhovat až na Vánoce a starý musí vyklidit do dubna!“ zoufá si hvězda seriálu Všechny moje lásky. „Mladí nemají kde bydlet, a hlavně kam s celým tím zařízením? Skříně, stoly a tak? No, stěhují to k nám...“ svěřila Blesku Žilková, která s tím vůbec nepočítala.

Přestože je její dům v pražském Suchdole velký a žila v něm donedávna jen s manželem Martinem Stropnickým (58) a jejich dcerou Kordulou (9), teď nemají ani centimetr navíc. Loni v říjnu se k nim přistěhovala nemocná tchyně Irena Stropnická (87), měsíc poté Veronika poskytla azyl studujícímu synovci od bratra Štěpána (64). Nyní se k ní nastěhuje ještě maminka Olga Žilková (91), která po zlomenině krčku a následné operaci už nemůže žít sama, a to se ještě v květnu po dvou letech studií v Anglii vrací domů i syn Vincent Navrátil (18)!

Barák tak už nyní doslova praská ve švech! „Musíme vybudovat ještě dvě samostatné jednotky. Jinak to nejde,“ dodala máma Veronika, která už dokonce objednala stavební firmu. Přece nenechá dceru Agátu s manželem Jakubem Prachařem (31) a tříletým synem Kryšpínem na ulici!

Proč se Agátinu domu ve Statenicích u Prahy říká prokletý? Nejdřív ho modelka pronajala muži, který bodal do partnerky nožem a řešila to policie. Nedlouho poté uhořeli v sousedství dva lidé.

Fotogalerie
8 fotografií