Jelikož je Petra už několik dní zase oficiální partnerkou Mareše, tak na Miss dostala místo v první řadě. Sice měla svého Leoše stále na očích, ale celý večer se musela dívat do tváře pohledné brunetce Andree Kalousové, se kterou Mareš strávil noc v hotelu.

A tak kdykoliv se budoucí zdravotní sestřička objevila na pódiu, Petra dštila síru a hlasitě ji urážela. „Byla jak smyslů zbavená. Pořád povykovala – fůůůj, to je ta špína, nemůžu se na ni ani podívat, je mi zle,“ řekl Blesku divák, který seděl hned za Faltýnovou. Na náladě jí nepřidalo ani rýpnutí Libora Boučka, který při rozhovoru vyzval Petru, zda se dívky číslo 2 nechce na něco zeptat. Nechtěla. Mladou brunetku to ale nijak nerozhodilo, s úsměvem na rtech se promenádovala v plavkách, za což ji diváci odměnili titulem Miss World.

Po skončení přenosu to Leoš od Petry pěkně schytal. Ještě štěstí, že všude hrála muzika, takže skrz dveře byly vidět jen jejich rozzuřená gesta.

Na to, zda spolu měli jednonoční románek, paparazzi je přistihli, jak jdou večer do hotelu a odcházejí až ráno, nedokázal Mareš odpovědět. „Celé je to nedorozumění. V tom hotelu bylo asi 500 lidí,“ vyhnul se odpovědi v miniduelu na Primě. To Andrea byla sdílnější. „Byl to takový úlet, který ale neovlivnil můj úspěch v soutěži,“ míní kráska.

Tak jen doufejme, že to neovlivní znovuslepený vztah Leoše a Petry. Momentálně mají návrat číslo 3.

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss World 2015: Po noci s Marešem vyhrála titul! Thomas Kruchina, Jan Jedlička