Za svůj mladý život toho zpěvačka Markéta Irglová stihla už hodně. Ve třinácti se seznámila s hudebníkem Glenem Hansardem a o dva roky později s ním už koncertovala po celém světě. V roce 2007 dostala spolu s Glenem Oscara za nejlepší původní filmovou píseň Falling Slowly, která se objevila v jejich filmu Once.

V létě 2011 se provdala za amerického baskytaristu Tima Iselera, po necelých dvou letech se však rozvedli. Odjela na Island, kde žije se svým partnerem, hudebníkem a producentem Miem Thorrisonem. V listopadu 2013 se jí narodila dcera, která dostala jméno Árveig.

Nyní Markéta oznámila, že se jejich rok a půl stará holčička stane velkou ségrou. „Jsme s Miem nadšeni, že vám můžeme sdělit, že nám v létě přibude další podobný tvoreček. Je neskutečné, že se tento malý človíček stane velkou sestrou,“ napsala Irglová k fotce své dcery Árveig, kterou v princeznovské korunce vyfotila a dala na svůj facebookový profil.

„Vypadá to, že je na svou roli ale dobře připravená,“ dodala Irglová s tím, že nyní budou rodina o pěti členech. Žije s nimi totiž i nejstarší dcera jejího partnera Mia Karítas.

Fotogalerie
3 fotografie