„Na svých silikonech jsem postavila kariéru, tak proč bych je zase neukázala. Poslední rok jsem chodila zbytečně zahalená. V Americe je běžné, že holky, které proslavila prsa, je všude ukazují,“ řekla Blesku Dominika Mesarošová, která na opening klubu dorazila v krajkovém body a džínových lacláčích.

Ale jelikož jí kalhoty držely jen na jedné kšandě, byla jí vidět nejenom obří ňadra, ale i část zadku. Bylo jen otázkou času, kdy Dominika bude po klubu běhat jen v body.

Oblečení nepodcenila ani Ornella Koktová. Ta vsadila na flitrový vršek a černé kalhoty. S nově prodlouženými vlasy vypadala velmi vyzývavě.

Česká pornohvězda Angel Wicky své vnady nacpala do bílých šatů. A vůbec se nebránila tomu, že jí každou chvíli někdo do hlubokého výstřihu zajel rukou. Dj Uwa se ji několikrát pokoušel svléknout a nejednou se mu to podařilo.

Vlaďka Řepková se ukázala na party poprvé od plastiky prsou, kterou podstoupila před necelým měsícem. Stále musím ještě nosit speciální podprsenku, ale myslím, že pan doktor Kufa odvedl dobrou práci. Jsem moc spokojená,“ upřesnila Vlaďka, která kvůli prsům šla už potřetí pod kudlu. 

Video
Video se připravuje ...

Nová talk show! Erbová: Klesla mi prsa, musejí se opravit! A o Řepkových dluzích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
13 fotografií