Jejich rozchody a návraty připomínají jízdu na horské dráze. Naposledy se rozešli na konci ledna, ale dlouho jim to nevydrželo. O pár týdnů později už spolu vrkali v Itálii. Pro Mareše je Petra prostě osudovou ženou a jen tak lehce se jí nehodlá vzdát.

Jelikož je Faltýnová velmi atraktivní a hlavně velmi provokativní žena, bylo jen otázkou času, kdy se okolo ní začne točit jiný muž. Už delší dobu ji nahání americký milionář David, který žije v Miami. A právě na Floridě hledá Petra útočiště vždy, když jí to s Leošem neklape.

A byl to právě zámožný Američan, kdo modelce koupil luxusní bílé šaty se zlatou výšivkou, v kterých si společně s Marešem vyšla na party do nově otevřeného klubu. Zda to moderátor věděl, není známo, ale každopádně byl z jejího provokativního outfitu dost vedle a měl co dělat, aby udržel své ruce v klidu. Na otázku, zda spolu opět chodí, Petra odpověděla: „Jsem šťastná, víc myslím netřeba říkat.“ Zda měla na mysli Davida, nebo Leoše, nikdo neví...

Zatímco Petra se v klubu dost bavila, Mareš musel stát za dýdžejským pultem a vše pozorovat zpovzdálí. Ale nakonec společně odešli.

Fotogalerie
11 fotografií