Takovou ostudu po celé vsi Hajniště, která je necelý kilometr od vesnice, kde žije dcera bývalých manželů Jorgy Kotrbové a Zdeňka Žáka, si slavní herci nezasloužili. „Nechceme je tady, tohle je přece sprosté chování,“ řekla deníku Aha! spolumajitelka restaurace Lada Kotláriková, která na dveře svého podniku vyvěsila ceduli o zákazu vstupu do restaurace pro Julii Žákovou a jejího partnera Jiřího „Kosťu“ Nováka.

Kosťovi, jak se ve vsi Novákovi přezdívá, zemřel otec. Objednal si tak v místní restauraci pohřební hostinu zhruba pro 30 lidí. „Jedli, pili, opili se, byli na mě potom i děsně sprostí. Když jsem na nich chtěla zaplatit účet asi 6000 korun, řekli, že žádný nemají, a proto ho ani nezaplatí. Oni ho ale původně na stole měli a sbalili ho, to vím jistě,“ rozčiluje se spolumajitelka.

Juliina matka Jorga Kotrbová ale o tomto incidentu nevěděla, z hostiny odešla dřív. Dokonce se odmítla vyjádřit, když ji kontaktovalo Aha! „Byla vždycky milá a slušná. Vždycky, když přijela z Prahy, stavila se nejdřív u nás na svůj oblíbený katův šleh,“ svěřila se Kotláriková s tím, že se Kotrbová od té doby u nich ale neukázala. Je přesvědčená, že její dcera s partnerem celou situaci obrátili a udělali z restaurace zloděje.

Fotogalerie
6 fotografií