Zda to mezi Liborem a loňskou finalistkou České Miss Gabrielou Bendovou (23) zajiskřilo během soustředění na Mauriciu nebo až po finále na afterparty, ani jeden nechce přiznat, ale na svou první společnou dovolenou odjeli už loni v červenci. A zřejmě se vydařila, protože jsou spolu doposud a dovolených už za sebou mají víc. Ale Bouček stále detaily o svém vztahu s půvabnou studentkou z Olomouce tají.

"Můj soukromý život je v pořádku a jsem spokojený. Nikoho nehledám,“ říká vyhýbavě Libor. Na otázku, zda spolu bydlí, opět nepřímo odpovídá: „Když přijdu domů, tak tam nejsem sám, a když usínám, tak vždy vedle mě někdo je."

Jako pár je poprvé paparazzi Blesku přistihli na party, kterou pořádal módní magazín v kavárně Cafe Cafe pro topmodelku Karolinu Kurkovou. Libor s Gábinou se k sobě velmi měli. Tak doufejme, že na afterparty po finále České Miss 2015 už nebude moderátor sám...

Ve svém mladém věku má za sebou už dva rozvody. Poprvé byl ženatý se slovenskou moderátorkou Marianou Ďurianovou a podruhé s právničkou Janou Hlaváčkovou. Ani s jednou exmanželkou se nevídá, obě už mají své životy.

Podívejte se na talk show, v níž se Libor rozpovídal!

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček pod tlakem! Přiznal vztah s finalistkou Miss! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová