Hereččini přátelé deníku Aha! svěřili, že za jejím odchodem do ústraní vězí vážná nemoc. Krásná herečka, která bývala manželkou Pavla Kohouta a několik let žila i se sexuologem Miroslavem Plzákem, trpí svalovou atrofií.

Madla, jak jí její blízcí říkají, se kvůli ní musí neustále šetřit a odmítla proto celou řadu lákavých pracovních nabídek. Přesto se ještě nedávno objevila například v seriálech Život je ples a Dokonalý svět.

Svalová atrofie je poměrně častým problémem, při kterém dochází k postupnému ubývání svalstva. Způsobit ji může nedostatek bílkovin v jídle při dietách nebo narušené vstřebávání živin. Může také jít o nedostatečné využívání svalstva vedoucí postupně ke snadné únavnosti. A právě na únavu si prý herečka před přáteli často stěžuje.

Jinak se ale statečná Madla snaží na svůj osud nahlížet pozitivně. „Mám štěstí, že žiju celý život v jednom bytě. Napřed s rodiči a nyní sama,“ pochvaluje si například. I přes svou nemoc se čas od času vydá i za hranice, do Vídně, kde 13 let žila se svým rakouským manželem Ervinem Neuhartem. „Ještě občas tam jezdím za přáteli, ale o bývalém manželovi nic nevím, kapitola se uzavřela,“ přiznává.

 

Fotogalerie
3 fotografie