Moderátorka VIP zpráv se do ankety probojovala pojetím písně od svého manžela Karla Gotta Být stále mlád. Známého hitu se ujal Michal David, přearanžoval a Ivana ji věnovala svému muži k narozeninám. K písni byl natočen i videoklip, kde hrají i Gottovy dcery Charlotte a Nella.

"Letošní nominace jsme opět nechali úplně v režii hlasujících," říká zakladatel akce Jaroslav Konáš, podle něhož na „vítěze“ čekají tradiční plakety s rozlámaným vinylem, které jsou i logem anticen. Málokterý z vítězů si ji však obyčejně přijde převzít.

Mezi nominovanými je i zpěvák Martin Maxa za lascivní klip k písni Kocór v tróbě. Hlasujícím se nelíbila ani hudební tvorba mladičkých 5Angels nebo uměle vytvořená kapela Aquababes, která loni vznikla kvůli reklamě na vodu a do vyhlášení Zlatého Davida se stihla i rozpadnout.

Soupisku známějších jmen v soutěži uzavírají bývalý člen Lunetiku Martin Kocián, který se může stát zpěvákem roku za předělávku písně Máma od Lunetiku, a comeback skupiny Holki či televize Šlágr a Písnička v kategorii Průšvih roku. Vyhlašování Zlatého Davida je naplánované na 8. dubna v pražském klubu NoD.

Fotogalerie
5 fotografií