„Ano, viděli jsme se všichni a jsme rádi, že už je Dominika doma! Neustále teď spolu něco řešíme, jsem jí nápomocen přesně tak, jak jsem slíbil,“ řekl Blesku Gott. Ten má strach, aby Dominičin nový život v rodné zemi nic nezkomplikovalo. „Jedná o nové práci, rozkoukává se. Pevně věřím, že vše proběhne v pořádku,“ dodal Karel.

Dominika už také navštívila tátovu vilu na Bertramce, kde se setkala s nevlastními sestřičkami – Charlottkou (8) a Nellinkou (6) – a macechou Ivanou Gottovou (39). Jinak ale Dominika bydlí se svojí maminkou – bývalou tanečnicí Antonií Zacpalovou (78).

Dominika se do rodného Česka stěhovala několik týdnů! Některé věci z Finska přepravila letadlem, musela si ale také objednat nákladní dodávku. „Jeli jsme pak trajektem z Helsinek do německého Travemünde a pak do Prahy. Mohla bych na této trase dělat průvodce...,“ svěřila se Dominika. Po přestěhování, které dokončila na začátku března, si ještě zaletěla za kamarády do švýcarského Lugana. V závěru minulého týdne se pak do Česka natrvalo vrátila.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Gottová na útěku k tátovi! A Mynář na peníze za svatbu nehledí! Blesk TV

Fotogalerie
15 fotografií