Šárka Grossová byla v útrobách divadla Hybernia už dlouho před začátkem. Svou dceru na premiéru muzikálu na motivy Jacka Rozparovače přivezla a pak už v budově zůstala. Krátce před začátkem představení se jen mihla v předsálí a pak už si to zamířila na své místo.

Pro těžce nemocného Grosse by byla účast na představení zřejmě již příliš náročná. Zdroj Blesku již dříve uvedl, že ho při jeho poslední návštěvě v divadle museli přenášet na židli. Jeho stav se tak zřejmě ještě zhoršil. Expremiér bojuje s amyotrofickou laterální sklerózou.

Kdo ale v sále nechyběl, byl Karel Gott. Ten na premiéru své manželky Ivany, která v muzikálu hraje těhotnou prostitutku, dorazil s přáteli a už dmul se pýchou. "Z Ivančina výkonu jsem nadšený. Na jevišti byla skvělá. Je velmi pravděpodobné, že si zazpíváme i s holčičkami," řekl Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Musím ještě hodně cvičit, abych si mohl stoupnout vedle Ivany! David Turek, Jan Brunclík

V hledišti vše spolu s ním sledovaly i další hvězdy. Zatímco zpěvačka Monika Absolonová se těšila z objetí přítele Tomáše Horny, moderátorku Adélu Gondíkovou její partner Jiří Langmajer nedoprovázel. Vyrazit musela s kamarádkou.

Zpěvák Michal David nepřišel jen za zábavou, v Hybernii totiž hledal inspiraci. „Také na příští rok chystám muzikál,“ prozradil. Po hodině ale musel divadlo opustit, protože jeho manželka Marcela trpí mučivými bolestmi zad. "Je už 14 dní na práškách, vydrží stát, ale odsedět tu celé představení nezvládla," vysvětlil zpěvák.

Fotogalerie
9 fotografií