Zpěvaččin syn a jediný dědic Artur Štaidl (18) se může radovat – osm milionů korun už je na cestě!

První zájemci o Ivetinu »rezidenci« už mají ale smůlu. Manželé Jan (56) a Marika (53) Králíkovi se zprvu zalekli výhrůžných esemesek od vdovce Josefa Rychtáře (56) a rozhodli se z koupě vycouvat. Své rozhodnutí také okamžitě zavolali JUDr. Jiřímu Štaidlovi (41), který nevlastního bratra Artura zastupuje v právních věcech. „Až potom jsem pochopila, že je hloupost nechat se zastrašit nějakým Rychtářem, a panu Štaidlovi jsem volala znovu, že náš zájem trvá,“ řekla Blesku Králíková. Rozmyslela se ale pozdě.

„Pan Štaidl se velice omluvil a řekl, že už má jiného zájemce. Že se nesmíme zlobit, když jsme dům odmítli,“ pokračovala. Kdo je onen kupec, chce právník udržet v anonymitě. Humbuk, který nastal kolem Králíkových a Rychtáře, mu nebyl vůbec po chuti. Králíkovým ale dal ještě malou naději. „Když se s tím novým zájemcem prodej neuskuteční, jsme prý na řadě my a pozve nás na prohlídku,“ dodala Králíková s nadějí.

V dubnu už bude také Ivetina vilka k prodeji dokonale připravena. Rodina Štaidlova ji hodlá podle informací Blesku důkladně vyčistit, vymalovat a upravit i zanedbanou zahradu.

Fotogalerie
9 fotografií