Kdysi zamilovaný pár Tereza s Romanem si naplánoval svatbu v pražské Vrtbovské zahradě na 3. 7. 2009. Jenže právě sedmička není příliš šťastná volba v tak důležitý den, jakým je sňatek. Roman s Terezou se brali v půl jedné odpoledne a tento čas v numerologii už naznačuje nečekané zvraty a překážky v klidném žití,“ vyhodnotila Lenka Lippertová Suchardová.

Roman prý toužil nebýt sám a život sdílet s někým, koho miloval. Už pár dní po svatbě přišel ale v jeho životě zlom. „Podle výpočtů začal silněji vnímat sám sebe, jeho nitro toužilo po svobodě, ale dokázal to ještě ukočírovat,“ vyčetla z čísel Suchardová. Ne však nadlouho. „Od svých loňských narozenin – 14. 4. 2014 – začal znovu intenzivněji vnímat své vnitřní pocity a potřeby,“ hodnotí numeroložka.

V numerologii se počítají takzvané kvartály, tedy tři měsíce, ve kterých přicházejí u člověka další změny. „Od 14. 1. 2015 přichází Roman do posledního kvartálu před svými letošními narozeninami a dodává si obrovitánskou odvahu osvobodit se od něčeho, co ho svazuje. A všechna čísla v tomto čase mu k tomu pomáhají,“ pokračuje Suchardová. Na začátku března vyšel najevo náhlý odchod Romana od rodiny. Byť má jeho žena jen pár dní do porodu a doma mají čtyřletou dceru Editku.

Video
Video se připravuje ...

Kartářka o Vojtkovi Blesk TV

Urovnání života a znovunalézání sebe sama Romana čeká až po jeho narozeninách a tato fáze potrvá až do příštího roku. „Je to člověk, který má rád lidi, zábavu, hravost. Pokud by byl spoutaný, tiše trpí, což by se časem projevilo na fyzickém stavu,“ zakončila numeroložka. Vzhledem k tomu, že manželství Vojtka s Terezou platilo za jedno z nejstabilnějších a bezproblémových, po výkladu čísel až mrazí.

Co říkají Terezina čísla? „Tereza je silný, vůdčí typ. Datum jejího narození (7. 1. 1980) předznamenává častější životní zvraty a dramata, která však díky své vnitřní síle vždy ustojí. V dubnu se bude schopna opět postavit na nohy a vymyslí další kroky a směr své cesty,“ vypočítala Suchardová.

Nešťastná svatební čísla: 4 a 7: Svatební den velkou měrou rozhoduje, jakým směrem a etapami se budou manželé ubírat. V tento den je proto lepší vyhnout se číslům 4 a 7.

Fotogalerie
10 fotografií