I když momentálně exceluje v seriálu Všechny moje lásky, kde se o Veroniku Žilkovou muži perou, herečka trpí velkým nedostatkem intimního života. Martin Stropnický (58) totiž dává raději přednost vozům než manželským povinnostem.

Stropnický leží celé večery u počítače a sleduje trendy v motorismu. Já nějak nemám šanci,“ prozradila smířeně herečka, která se právě kvůli manželovi přišla o autech poučit na vernisáž s motoristickou tematikou, která bude v pražském autosalonu ještě měsíc.

Maximální erotika u Kyklopa

Poté co během dvou let zhubl Pavel Vohnout alias Kyklop (52) 75 kilo, má o něho o deset let mladší manželka Stáňa mnohem větší zájem. Kromě toho, že začala více žárlit, vyžaduje po manželovi více sexuálních aktivit. Tudíž zpěvák hledá inspiraci, kde to jde, aby mladé paní stačil. Na vernisáži s motoristickou tematikou v pražském autosalonu proto okamžitě sáhl po erotickém obraze. „Já bych bral ten erotickej obraz. Je to dobrá motivace do každý domácnosti,“ ukazoval zpěvák na obraz se sexuálním aktem.

Nevinná Janů

To Petra Janů (62) přiznala, že má ráda takové to »americké milování«. I když je zpěvačka dračice každým coulem, ráda hraje nevinnou holčičku. „Můj famózní obraz od Michala Singera se totiž jmenuje Nevinnost. A pověsím si ho do ložnice,“ chlubí se čistá Janů, která dodnes vztah s Danielem mladším o dvacet pět let oficiálně nepřiznala.

Mladá milenka

O Ivanu Vyskočilovi (68) je známo, že si libuje v sexuálním dovádění s mladými kočičkami. Přítelkyně Romana je o čtyřicet let mladší, tudíž se musí herec pořádně snažit, aby jí stačil. Tomu to ovšem nevadí. „Není to o tom, že bych nemohl vydržet bez sexu – lidé si musí chutnat, musí si vonět a měli by do sebe přirozeně zapadnout, abych tak řekl. A když už se tohle všechno povede, tak se tomu rozhodně nevyhýbám,“ svěřil se kdysi Vyskočil.

Fotogalerie
5 fotografií