Písařík s partnerkou vyrazili na Ples Českého rozhlasu v Praze na Žofíně. Ve společnosti se spolu objevili po dlouhé době. Jen málokdo věřil, že po nevěře se servírkou se mu podaří vztah udržet.

„Doma je všechno v pořádku, Michaela o všech ženách, se kterými jsem byl vyfocen, vždy věděla předem. Nerad totiž chodím do společnosti sám nebo s kamarádem,“ okomentoval domácí idylku herec, kterého fotoreportéři Blesku nachytali při intimních hrátkách s jinou ženou loni v srpnu.

„Mám to tak, že se potkávám i s jinými ženami, protože do kina je lepší jít s holkou než s kamarádem nebo sám,“ vysvětlil svůj prohřešek.

„Nestydím se za to, že se ve společnosti žen cítím velmi dobře. Přítelkyně mě tehdy doprovázet nemohla, protože kojila a neměli jsme hlídání. Tak mě doprovázely kamarádky,“ dodal Martin, vedle kterého přítelkyně Michaela jen zářila, jako by se v minulosti nic nestalo.

Na plese patřili k nejkrásnějším párům. „Poprvé jsem vyvedl přítelkyni na ples a musím uznat, že jsme si to neskutečně užili a skvěle se bavili,“ zhodnotil Písařík za oba.

Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Písařík: tady je důkaz, že nezůstalo jen u polibků! Kristýna Léblová, Lukáš Červený, redakce Blesk TV

Blesková zpráva

Pár plánuje svatbu, kterou ale letos nestihne. Věří, že jsou si souzeni.

Fotogalerie
12 fotografií