Pohlreichovi vyrazili se Zdenčiným synem na největší výstavu motorek do pražských Letňan. Měl totiž ten den narozeniny a motorky byly jedním z dárků, kromě lega a skatu, které nepustil z ruky. Na jednu pořádnou mašinu také vyskočil a seděl v ní jako pravý závodník. Zatímco táta Pohlreich si ho fotil na mobil, maminka Zdenka, která vypadala výborně, byla opálená a celá usměvavá, promluvila o tom, jak pokračuje léčba zákeřného nádoru.

Cítím se dobře. Myslím, že už jsem zdravá. Ještě mě toho čeká hodně. Mám před sebou půl roku léčby. Pojala jsem to tak, že se musím celá ozdravit, i psychiku. Začala jsem nový život,“ řekla Blesk.cz Zdenka Pohlreich.

Video
Video se připravuje ...

pohlreichová Petr Soukup, Kristýna Léblová

Svěřila se, že se na ni nyní obrací spousta lidí s žádostí o pomoc a o radu. Říká, že úspěšná léčba není otázka peněz, že je to záležitost přístupu k životu. „Musíte si vzpomenout, co jste měli rádi jako děti. A musíte se chovat jako děti a radovat se jako děti. Musíte se na svět dívat jinak,“ radí Zdenka Pohlreich, které by, nemít na hlavě šátek, tak závažnou nemoc nikdo nehádal.

Sršela energií, úsměvy rozdávala na všechny strany. Byla tak v pohodě, že ani nemusela před synem nic předstírat, i když prozradila, že nemoc s ním doma neřeší. „My o nemoci doma nemluvíme, ale děti to cítí. Ale snažím se to před nimi neřešit,“ přiznala Zdenka Pohlreich.

Fotogalerie
6 fotografií