Veronika nikdy nemluvila o tom, jak se s Milanem dali dohromady. Ale pohotová kamarádka jeho expřítelkyně si to pro sebe nenechala. Podle její verze byl Milan šťastně zadaný a zasnoubený s Gabrielou a společně vychovávali dceru Ellu.

"Když jsem se do Milana zamilovala, tak jim vztah už nefungoval. Rozhodně jsem nikoho nikomu neodloudila," tvrdí Veronika, která samozřejmě o malé Elle ví. "Milan se se svou dcerou stýká a i já se s ní znám. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat," dodala misska, která nedávno vydala knihu, kde popisuje své strastiplné dětství.

Ve čtyřech letech ji a staršího bratra Vaška matka, která byla závislá na alkoholu a drogách, odložila do dětského domova. Jejich otec se jich nikdy nevzdal, ale nepříznivá finanční situace mu prý neumožňovala vzít si děti k sobě.

A to je právě jablko sváru mezi  Veronikou a jejím otcem. "Mamka knihu vzala v pohodě, ale s tatínkem máme mezi sebou spory. Každý na to máme svůj názor a to leckdy vede k hádkám. Táta tvrdí, že si nás chtěl vzít k sobě, dokonce mi ukazoval žádosti, které posílal do domova, ale to jsem nevěděla. Knihu jsem psala podle svých vzpomínek," obhajuje se Kašáková.

Pan Kašák dokonce zvažoval, že na svou dceru podá žalobu. "Tak to je trochu vyhrocené, myslím, že k takovým věcem nedojde. Pravda, nemáme na knihu stejný názor, ale věřím, že k sobě najdeme cestu," míní Veronika.

Video
Video se připravuje ...

Miss z děcáku Kašáková: Ukázala bratra, který se vrátil k rodině! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
6 fotografií