Zhroucená Tereza bere antidepresiva a za dva týdny ji čeká náročný porod, protože miminko se neotáčí hlavou dolů. Místo příprav na porod tak musela kromě šoku z odchodu řešit ještě střechu nad hlavou... Rodinný dům v Řitce je v katastru nemovitostí psaný na herce a jeho hodnota se odhaduje na 10 milionů korun. Podle všeho ale nakonec zůstane Tereze.

„Domluvili jsme se na části majetkového vypořádání,“ prozradil herec Blesku. To je tedy rychlost! Manželé se na tom dohodli pouhý týden poté, co Roman oznámil Tereze, která je v devátém měsíci, že ji opouští, protože s ní není šťastný. Od té doby se prý jinak jejich komunikace omezila na minimum. „Mluvíme spolu hlavně kvůli dceři. A také právě kvůli vypořádání majetkových věcí, protože to jsem udělat chtěl...,“ říká hvězda seriálu Vyprávěj či Všechny moje lásky.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Jak nám lžou o víně? A dělení majetku u Vojtků: Čí bude vila za 10 milionů? Blesk TV

„Aby byla Terezka co nejvíc v klidu a porod proběhl co nejvíce v klidu, tak jsme se domluvili na penězích, které jí budu dávat na obě dvě děti po dobu, než začne pracovat a bude doma. Domluvili jsme se na péči, chci se v rámci možností o své děti starat,“ dodal Vojtek.

Video
Video se připravuje ...

Vojtek podle redaktorky Blesku: Hromádka neštěstí, co neví, kam dál... Blesk TV

Fotogalerie
15 fotografií