„Tereza na tom nebyla a není dobře. Když jí Roman řekl, že ji opouští, měla prý takové myšlenky, že autem narazí do stromu,“ řekl deníku Aha! zdroj z Terezina okolí. Tereza zůstala sama s malou dcerou Editou a nenarozeným synem ze dne na den.

Když jí Roman zničehonic oznámil, že odchází, sbalila si věci i dceru a okamžitě odjela k sestře, která jí byla v prvním šoku oporou. Ani ta největší pomoc od příbuzných Tereze nepomáhala. S myšlenkami a pocity zrady musí bojovat sama. Jenomže to nezvládá, takže jí lékař i přes pokročilé stádium těhotenství předepsal antidepresiva na uklidnění. Protože ze stresu také přestala jíst, skončila na kapačkách, které dodají jejímu tělu a nenarozenému miminku potřebné živiny.

Roman Vojtek se v exkluzivním rozhovoru pro Blesk snažil obhájit a vysvětlit, co ho přinutilo odejít od manželky tři týdny před porodem, padaly z něj však zamotané věty bez jasného a přímého zdůvodnění.

„Chápu, že z vnějšího pohledu je toto jednání naprosto neakceptovatelné, hnusné a neomluvitelné. Naprosto rozumím své ženě, jak se cítí, nebo si to myslím. To, co se stalo, nebylo plánované. Nečekal jsem rozhodně na vhodný okamžik, který tedy ani nenastal,“ dušuje se Vojtek, který se odstěhoval do bytu své kolegyně Jitky Čvančarové a tanečníka Petra Čadka.

Video
Video se připravuje ...

Lesk: Vojtek promluvil o útěku od těhotné manželky. Byl jak uzlíček nervů! redakce Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií