Naposledy si nechala kompletně vyměnit implantáty před pěti lety. Byla to její druhá operace silikonů a doufala, že už na třetí nebude muset jít. Jenže gravitace se neptá.

Jelikož občas ještě fotím, pokles prsou je znát. Jedno mám dokonce níž než druhé. Proto jsem se rozhodla jít na modelaci prsou, ale určitě nechci hýbat s velikostí,“ svěřila se Blesk.cz Erbová, která současně přiznala, že zvětšení by nepřicházelo v úvahu už kvůli její váze. Větší prsa by její hubené modelkovské tělo už nemuselo zvládnout.

"Mám 46 kilo, tak větší už nemůžu mít. To bych neunesla," nechala se slyšet Erbová. Nehodlala však prsa ani zmenšovat, to by se totiž nelíbilo jednak jí samotné, ale hlavně jejímu manželovi, milovníkovi balónů, fotbalistovi Tomáši Řepkovi.

Plastickou operaci Vlaďka prodělala v pondělí. Ještě před zákrokem ji lékař uvědomil, že jí vymění tvar implantátu a pravděpodobně zkrátí prsní žlázy, aby silikonová ňadra trochu nadzdvihl. Statečná modelka se pochlubila fotografií z nemocnice jen pár hodin po zákroku. Ňadra má ještě zafačovaná obvazem, přesto už fotí selfíčka...

Jak se na operaci připravovala, vylíčila Vlaďka Erbová v exkluzivním rozhovoru v novém pořadu Blesk.cz Markéta dráždí celebrity. Podívejte se na video.

Video
Video se připravuje ...

Erbové klesla prsa, musejí na opravu! Promluvila i o Řepkových penězích! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
5 fotografií