Manželé Vojtkovi vypadali na konci ledna v obchodě s dětskými potřebami jako normální pár, který se nemůže dočkat vytouženého syna. Neustále se dohadovali na barvě kočárku a společně zkoušeli, který se dá nejrychleji složit a hlavně je lehký, aby se s ním drobná Tereza nemusela dřít. Romanova manželka totiž v osmém měsíci měla nahoře jen sedm kilogramů!

„Samozřejmě že jím, ale už ne tolik, jako když jsem čekala Editku. Ale nemám takové chutě a jsem víc v pohybu,“ řekla tehdy Blesku sympatická blondýnka, která každou chvíli svého muže políbila nebo objala. Že by už tehdy tušila, že s jejím manželem není něco v pořádku?

Vojtek rozhodně nic najevo nedával. Naopak vypadal, že se na miminko velmi těší. Dokonce přiznal, že musel přistavit dům, aby se tam rozrůstající rodina vešla. Tak co se tedy stalo, že o měsíc později chladnokrevně svou těhotnou ženu opustil?

Tohle vypadá na mužskou krizi středního věku. Je dost nepravděpodobné, že by si jeho žena v požehnaném stavu našla milence a rozhodla se pálit mosty. Spíš to vypadá, že se Romanovi na „stará kolena“ zapálila lýtka, mozek se mu přemístil do poklopce a nevidí, neslyší...

To, co herec provedl, nemohou pochopit ani jeho kolegové z divadel. „Tomu nemohu uvěřit, dost často se s ním potkávám v divadle a vždy mluvil o tom, jak se na malé těší. Často jsme spolu řešili rodinné věci,“ řekl Blesku Bořek Slezáček. Podobný názor mají i ostatní kolegové. Roman vždy vystupoval jako slušňák a charakterní muž, který pro svou rodinu dýchá.

Jak probíhal rozhovor s Vojtkem? Ve studiu Blesku o tom vyprávěla redaktorka Kristýna Léblová. Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Vojtek podle redaktorky Blesku: Hromádka neštěstí, co neví, kam dál... Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Vojtek opustil těhotnou manželku! Měsíc před porodem! Markéta Reinischová, Jan Jedlička