Hruška ve čtvrtek podal na Nově výpověď. Tvrdí, že z osobních důvodů. A i když má dvouměsíční výpovědní lhůtu, vedení ho odstřihlo od práce. Dokonce mu zakázalo vstup do budovy.

V úplně poslední reportáži včera Hruška naučil národ špagety z lisu na česnek. „Mám pro vás neuvěřitelný recept, na který budete zírat jako vejr nebo jako já! Špagety během několika minut,“ pozdravil diváky roztřeseným hlasem kuchtík. Na hlavě měl přitom kulicha.

Následně vyjmenoval ingredience, ukázal postup a na konci se rozloučil slovy: „Teď už jenom dobrý večer a dobrou chuť!“ To bylo poslední, co kdy na Nově řekl. Na obrazovkách této televize už se podle všeho neobjeví! Nikdy neříkej nikdy, avšak Hruška se s Novou patrně nerozešel v nejlepším.

 „Chci si teď hlavně odpočinout! A pak se opět vrhnout s hlavou plnou nápadů do práce, která mě naplňuje,“ řekl Hruška. A co teď bude na Nově s levnými recepty? „Diváci se mohou těšit na pokračování rubriky Levně a chutně i na novinky na internetu. Jméno nového redaktora oznámíme v pravý čas,“ prohlásila mluvčí Novy Anna Suchá.

Naučil diváky špagety z lisu na česnek

Domácí špagety za 5 minut

Potřebujete:

• 1 hrnek polohr. mouky 2,50 Kč

• ¼ hrnku vody 0 Kč

Postup:

„Z mouky a vody vyrobíme těsto! V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu s trochou oleje. Z těsta uždibujeme kousky a vyválíme z nich kuličky. Vezmeme lis na česnek, dáme do něj jednu kuličku, druhou, třetí a mačkáme. Špagety odřízneme a vaříme 3–4 minuty, pak je servírujeme. Třeba s kečupem a strouhaným sýrem.“

Fotogalerie
10 fotografií