Tahle fotografie z Říma vyvolala další vlnu spekulací. Objevila se na profilu Leoše Mareše, který k ní přidal komentář pouze formou tzv. hashtagů, jakýchsi klíčových slov. #ŠpanělskéSchody, #ŠpanělskéMušky, #Řím, #ŘímskáCísařovna #NejvětšíZKráloven, #PetraMarinaŠteklFaltýnová, #MilujuVšechnyČtyři, #Forever... Učiněná šifra mistra Mareše!

Fanoušci jej žádali o komentář, ale neodpověděl. Až serveru Super.cz velice stručně řekl „Ne“ na otázku, jestli jsou s Petrou opět spolu.

Podle Mareše jsou společně v Římě jen pracovně. Fotí tam totiž společně s fotografem Benediktem Renčem. Kdyby se ale dali v městě zamilovaných dohromady, nikdo by se asi nedivil. Nebylo by to poprvé, co by slepili svůj rozlámaný vztah.

Vztah Petry a Leoše totiž připomínal v poslední době kolovrátek: velká láska a rozchod, pak se dají dohromady a jede se nanovo. Už mnohokrát jsme slyšeli věty jako: „Chci potvrdit, že jsme se s Petrou Faltýnovou definitivně rozešli. Je to společné rozhodnutí. Žádné výčitky. Přeji jí hodně štěstí. Je konec,“ z úst Leoše Mareše.

Spekulovalo se přitom, že si Mareš v době rozchodů nachází náhrady. Tvrdil, že šlo jen o kamarádky, jako v případě Ivy Kubelkové. Dva týdny po srdceryvném rozchodu, oznámeném mimochodem opět přes sociální sítě, pak byl Mareš viděn se sexy blondýnkou v baru. „Odjížděli společně jedním autem,“ potvrdil svědek. Mareš však opět hlásal, že šlo jen o kamarádku.

Faltýnová je obvykle zdrženlivější, co se veřejných prohlášení týče. „Ano, rozešli jsme se a jsme v pohodě,“ řekla poté, co Mareš zveřejnil jejich fotku s nápisem: Je konec. „Prostě jsem se rozhodla jít jinou cestou a je to tak měsíc stará záležitost,“ uvedla ve VIP zprávách na FTV Prima.

I kdyby se už dohromady nikdy nedali, jejich vztah patrně ještě nějaký čas přetrvá. Oba dva mají totiž stejné tetování. „Nemáme společný, jenom podobný. Leoš má černý, já mam červený,“ komentovala problém s tetováním Faltýnová. Navíc prý přemýšlí o odstranění. Uvidí se, jestli si to v Římě ještě nerozmyslí.

Fotogalerie
13 fotografií