Bylo horké léto, chodili spolu po kolonádě, užívali si společné chvíle, vzácně bez syna, pro kterého si obstarali hlídání. Navštěvovali festivalové večírky a společenské akce. Nic nenasvědčovalo tomu, že Lejla Abbasová co nevidět svého partnera a otce svého dítěte Michaela Kocába opustí.

Lejla s Kocábem jezdili do Varů každoročně, předloni tam dokonce vzali svého synka. V srpnu loňského roku slavil muzikant šedesáté narozeniny a Lejla mu jako dárek dala let stíhačkou. Za adrenalinový zážitek pro svou lásku zaplatila zhruba 72 000 Kč.

V říjnu se nechala slyšet, že zoufale touží po druhém dítěti. Jenže Kocáb, který má potomky už čtyři, se s přáním své partnerky nejspíš neztotožnil. Netrvalo dlouho, Abbasová si sbalila kufry a od Kocába utekla. „Ano, je to pravda. Vánoce jsme s Davídkem trávili už sami,“ přiznala Blesku Lejla. Možná právě nesouhlas s rozšířením rodiny mohl být příčinou jejich rozchodu.

V poslední době se Kocáb začal objevovat na veřejnosti sám. Lejle se to asi nehodilo, aby ho doprovodila, mohl si říkat neznalý pozorovatel... Nyní je už jasné, proč s ním Lejla do společnosti nechodila. Nedoprovodila ho ani na České lvy, kam přišel sám a hned po příchodu vyhledal společnost kolegy Ondřeje Soukupa, nebyla mu oporou ani na pohřbu muzikanta Petra Hapky, kde také truchlil jen se svými přáteli...

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rozchod Kocába a Abbasové! A rodina vraha z Brodu prosila: Nedávejte mu zbrojní průkaz! redakce Blesk TV

 

Fotogalerie
8 fotografií