Když se jeho partnerky, manželky či milenky dozví o existenci jiných žen, kterých se miliardář Karel Janeček rozhodně nehodlá vzdát, většinou tím vztah končí. Všechny ženy vydržela jen blondýnka Markéta, s níž Janeček vychovává jejího syna. V mnohoženství odmítla žít také Janečkova žena Michaela, která se s ním rozvedla. Přáteli však zůstali. Dokonce tak blízkými, že mu v sobotu večer dělala doprovod na udílení Českých lvů.

Janeček nechtěl totožnost Michaely ani jejich vzájemný vztah komentovat. „Mohu pouze potvrdit, že je velmi krásná,“ vykrucoval se Janeček v rozhovoru pro Super.cz. Michaela také o sobě nechtěla nic prozradit, jen to, že se věnuje módě. Vlastní butik na Starém Městě.

Že Janeček vyvedl do společnosti svoji ex, může být skvělá zpráva pro lékárnici Janu Doleželovou, které se stále nedaří ulovit chlapa. Zatímco Janeček byl se svou exmanželkou v sobotu v Rudolfinu, ona byla na golfovém mejdanu v Lednici. Pózovala tam s golfovou holí asi v naději, že si jí tam všimne nějaký golfista… Kdyby však byla trochu velkorysá a vzala konečně Janečka na milost, nemusela by být pořád sama. Jenomže ona mu stále asi ještě nemůže zapomenout ten předloňský trapas ze Špindlu, kde jí Janeček před televizními kamerami oznámil, že žije s Markétou a vzdát se jí nehodlá.

Fotogalerie
11 fotografií