Chystal tři různá jídla v pravé poledne a potom ještě ve dvě a ve čtyři odpoledne. Obecenstvo přitom vždy čítalo přes stovku lidí! A prvním zákazníkům předělaného Intersparu na nový hypermarket Albert v obchodním domě Šantovka menu slavného kuchaře velmi chutnalo.
„Co nejvíc? Já ani nevím, nestačil jsem sledovat, vařil jsem jako o závod. Snědli ale všechno,“ řekl Blesk.cz Pohlreich s úsměvem.
Smyslem jeho kuchařské exhibice bylo ukázat, že i z běžného hypermarketového zboží lze navařit chutně, zdravě a zároveň levně.
„Důležitý je zaměřit se na množství a snažit se spíš najít něco kvalitního, než aby toho bylo hodně,“ radil Pohlreich Hanákům.
Pohlreichovo rychlé menu
Bruschetta s rajčaty
Kuřecí jatýrka s hroznovým vínem
Telecí s houbovou omáčkou
Zdeněk Pohlreich vařil v novém hypermarketu Albert Tereza Kühnelová, Lukáš Červený