Do loňského roku na Nově uváděli pořad Rady ptáka Loskutáka. Jenže podle zdroje z okolí slavné sourozenecké dvojice nebyli Adéla s Daliborem spokojeni s podmínkami (i finančními), které jim Nova nachystala.

Proto se poohlédli po lepším a zakotvili na Primě, kde vznikl nový pořad Gondíci s. r. o. Ten se bude vysílat od 7. března každou sobotu, vždy od 16:25. Tedy jen o půl hodiny dříve, než bude na Nově běžet Loskuták.

Pořad je postaven na sedmi až devíti reportážích, které se z poloviny odehrávají na různých místech Česka. Druhá polovina bude natáčena v pronajaté vile. „Naše témata vždy reflektují roční období. Na jaře se například budeme věnovat Velikonocům, v létě rybám a lodím, na podzim nás čekají zase sklípky a vinobraní. A možná i vycestujeme za hranice,“ nechal se slyšet Dalibor Gondík. Kromě sourozenců budou za reportážemi cestovat další dva moderátoři Monika Valentová a Michal Jagelka.

Prima nový pořad prezentuje jako magazín, který přináší atraktivní témata. „Pořad je určen pro současného diváka, který rád tvoří, věnuje se zahradě, vaří, cestuje, sportuje nebo je prostě jen zvídavý,“ uvedl programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek. „Mimo letní prázdniny plánujeme celoroční vysílání pořadu,“ dodal.

Fotogalerie
3 fotografie