Pro všechny muže v sále karlínského Fóra, kde se světová premiéra nového vozu Škoda Superb III konala, bylo lepší, když v přítomnosti Adriany Sklenaříkové seděli. Blonďatá topmodelka slovenského původu totiž všechny o hlavu převyšovala.

Z její výšky byl i Karel Gott zpočátku trošku nervózní, ale nakonec svůj výškový deficit obrátil ve vtip. „Tohle jsou nohy dlouhé jak přestupný rok,“ použil větu z jedné své písně Mistr. Karla měla na galavečeru doprovodit manželka Ivana, ta se ale kvůli nemoci omluvila. A tak se zpěváka na chvíli ujala krásná Adriana.

Video
Video se připravuje ...

Lesk: Dlouhonohá Sklenaříková o novém manželovi! A o sexy autech! redakce Blesk TV

Sklenaříkovou na akci doprovodil manžel, marocký podnikatel André Ohanian, za kterého se loni v Marakéši provdala. „Manžel je v Praze podruhé, poprvé to bylo v září, kdy jsem tady fotila pro jeden magazín. Moc se mu Praha líbí, ale je tu na něj zima,“ řekla Blesk.cz modelka. Ta si druhé manželství nemůže vynachválit. „Zatím je všechno krásné a jsem velmi šťastná. Můj muž je velmi zábavný a hlavně pozorný, jsem ráda, že jsme manželé,“ pěla ódy Sklenaříková.

Jelikož Adriana prezentovala nový model, tak se stylově ošperkovala. Do uší a na krk si zavěsila znak škodovky, který je zdobený českým křišťálem. A není to náhoda, protože křišťál je i ve světlech nového Superbu.

 

Fotogalerie
10 fotografií